Asumisyksikkö Setri,
O'Live Green Care Farm Oy

Historia

Kivisalmessa on ollut palvelutoimintaa vuodesta 1978 lähtien jo kahdessa sukupolvessa. Aluksi tarjosimme lomapalvelua maatilamatkailun merkeissä. Sukupolven vaihdoksen myötä vuonna 1990 toiminta kääntyi hoitoon ja hoivaan, jolloin kodista tuli 6 paikkainen perhehoitokoti.

1.1.1998 toiminta muuttui ammatilliseksi ja Kivisalmesta tuli kehitysvammaisten hoitokoti. Perhehoidon aikaiset asiakkaat siirtyivät meille vanhoina asiakkaina. Asiakassuhteemme ovat olleet pitkiä, jopa yli 10 vuoden pituisia. Muutoksia tapahtuu niin kuoleman vuoksi kuin asiakkaan muuttamisen joko tuetumpaan tai itsenäisempään asumiseen.

Vaikka asiakassuhteet ovat meillä pitkiä, niin ne voivat toisinaan alkaa nopeasti. Pyrimme asiakkaiden kanssa aina siihen, että meillä käytäisiin ensin lyhyitä tutustumiskäyntejä, joita pikku hiljaa pidennetään. Aina näin ei voida kuitenkaan toimia ja lyhyin asiakassuhteen alku on yhteydenotosta asiakkaan muuttoon ollut 1,5 tuntia. Yhteistyö sijoittajakuntien kanssa onkin toiminut hyvin, myös äkkitilanteissa.