Info

Henkilökunta

Pieni, yhteisen hyvän eteen puurtava työyhteisömme koostuu eri-ikäisistä monen alan osaajista. Yrittäjänä toimii Riitta Räsänen (merkonomi/lähihoitaja/sosionomi). Hoitokotimme vastuuhenkilönä toimii Riitan tytär Tiina Räsänen (tradenomi/sosionomi). Muita vakituisia työntekijöitämme ovat Rauno (lähihoitaja) – Riitan aviomies ja Tiinan isä – sekä Jaakko (tietotekniikka-asentaja, sosionomi). Kesällä porukkaan kuuluu Ville (lähihoitaja) ja toisinaan Kivisalmessa käy myös Susanna (lastenohjaaja, lasten ja nuorten erityisohjaaja sekä lähihoitaja).

Asukkaiden Ympärivuorokautisen turvan takaa se, että asukkailla on omissa huoneissa käytössään hälyttimet ja päivystysvuorossa oleva työntekijä on alle 15 minuutin kuluttua hälytyksestä hoitokodilla.

Sijainti

Hoitokotimme on saneerattu maalaistalosta. Kodissamme on 10 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone. Yhteisessä käytössä on oleskelutila, ruokailutila ja saunatilat.

Hoitokoti sijaitsee Pieksämäen Karjalankylässä Naarajärven rannalla. Pieksämäen keskustaan on matkaa n. 10 km ja Naarajärven taajamaan n. 5 km.

 

Yrittäjä, vastuuhenkilö
Riitta Räsänen

Kiinteistö- ja turvallisuusvastaava
Rauno Räsänen

Tietosuojavastaava
Jaakko Rosengren

Asiakasrekisteriseloste
Yhteystietorekisteriseloste
Omavalvontasuunnitelma

Potilas- ja sosiaaliasiamies
Paavo Pietiläinen
040 3686736
paavo.pietilainen(at)pieksamaki.fi