Siirry sisältöön

Info

Koti ja sijainti

Hoitokotimme on saneerattu maalaistalosta. Kodissamme on 10 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone. Yhteisessä käytössä on oleskelutila, ruokailutila ja saunatilat. Ympärivuorokautisen turvan takaa se, että asukkailla on omissa huoneissa käytössään hälyttimet ja päivystysvuorossa oleva työntekijä on alle 15 minuutin kuluttua hälytyksestä hoitokodilla.

Sijaitsemme Pieksämäellä, Karjalankylässä Naarajärven rannalla. Pieksämäen keskustaan on matkaa n. 10 km ja Naarajärven taajamaan n. 5 km. Katso sijaintimme. Ympäristömme on terapeuttinen maalaisympäristö, jossa toteutamme Green Care toimintaa. Hoitokodissa on myös eläimiä: kissoja, koiria, lampaita ja hevosia. Eläimet ovat asiakkaiden terapeutteja ja monelle hellyyden kohde.

Henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu eri-ikäisistä monen alan osaajista. Työyhteisömme on pieni ja puhallamme kaikki yhteen hiileen, yhteisen hyvän eteen. Yrittäjänä toimii Riitta Räsänen (merkonomi/lähihoitaja/sosionomi). Hoitokotimme vastuuhenkilönä toimii Riitan tytär Tiina Räsänen (tradenomi/sosionomi). Muita vakituisia työntekijöitämme ovat Rauno (lähihoitaja) – Riitan aviomies ja Tiinan isä - sekä Jaakko (tietotekniikka-asentaja, sosionomi). Kesällä porukkaan kuuluu Ville (lähihoitaja) ja toisinaan Kivisalmessa käy myös Susanna (lastenohjaaja, lasten ja nuorten erityisohjaaja sekä lähihoitaja).

Vastuuhenkilö
Tiina Räsänen
Puh. 050 338 9306 (markkinointiasiat)

Yrittäjä
Riitta Räsänen

Kiinteistö- ja turvallisuusvastaava
Rauno Räsänen

Tietosuojavastaava
Jaakko Rosengren

Asiakasrekisteriseloste
Yhteystietorekisteriseloste
Omavalvontasuunnitelma

Potilas- ja sosiaaliasiamies
Paavo Pietiläinen
040 3686736
paavo.pietilainen@pieksamaki.fi