Kivisalmen Hoitokoti – koti erityistä tukea tarvitseville aikuisille

Hupipäivä Linnanmäellä

Syyskuun alussa lähdimme parin ohjaajan ja useamman asukkaan kanssa kokeilemaan miltä tuntuu käydä ajelemassa huvipuistolaitteilla Linnanmäellä. Alle tukeva aamupala, matkalla kahvittelu ja juuri sopivasti aukeamisajaksi perille.

Välillä vähän ripotteli vettä mutta ei se asukkaita haitannut. Sadetakit meillä oli mukana ja jonoista ei tarvinnut kärsiä. Vuoristorata oli paras laite, siinä kävi osa montakin kertaa. Ensi kertaa varten ohjaajat saivat asukkailta ohjeenkin: vuoristoradassa pitää hattu laittaa taskuun, muuten voi katsella kuinka hattu liihottelee omille teilleen.

Reissu oli kiva, todella kiva. Kivaa oli myös se, että itse sai valita mitä laitteita kiersi.Ja siivousalan ammattilaisen silmiin vessatkin kuulemma olivat siistit. Ainoat asiat jotka Linnanmäellä harmittivat, olivat vessan kansi joka ei pysynyt auki ja Iikweekin alkaminen vasta kun aloimme tekemään lähtöä.

Asukkaat kertoivat haluavansa ensi vuonna uudestaan Linnanmäelle. Tai kelpaa Särkänniemikin. Tämän vuoden reissun arvosana oli täydet 5 (*****) tähteä.

Kivaa oli myös se, että paluumatkalla pysähdyttiin syömään ja samalla pystyi ostamaan herkkuja kotiinkin.