Asumisyksikkö Setri,
O'Live Green Care Farm Oy

Komediaa Halkokummussa

Vaikka taivaalla olikin synkeitä pilviä ja ilmassa ukkosen uhkaa, nousi Kivisalmen pihassa autoon innokkaita teatteriin lähtijöitä. Asukkaiden alkavan kesäloman kunniaksi olimme päättäneet lähteä testaamaan asukkaiden nauruhermoja Halkokummun kesäteatteriin. Ja kuten Suomessa yleensäkin, kesästä nauttiminen on vain pukeutumiskysymys.

Eräs asukkaistamme kuvaa esitys oli hauskan huvittava, melkein koko esityksen ajan sai nauraa. Esityksessä oli hyvää musiikkia. Esiintyjät olivat hyviä ja koko esitys oli hieno. Edes lopussa tullut vesisade ei haitannut vaikka ukkonen sitten pikkaisen pelottikin.

Kuten kesäteatteriin kuuluu, väliajalla nautimme grillimakkarat ja jätskit. Makkaran ja jätskin lisäksi kesäteatteri tarjosi koko yleisölle juhlavuoden viimeisen esityksen kunniaksi täytekakkukahvit. Ja hyvää oli.

Vaikka esityksessä sai nauraa koko rahan edestä niin teatteriesityksen mieleenpainuvin hetki asukkaiden mukaan oli kuitenkin luonnon tarjoama loppulaulun aikainen salaman isku. Välähdys ja jyrähdys, ja vielä melko lähellä.